Schule der Magie - Allgemeine Informationen

Schule der Magie - Wie ist die Ausbildung

Schule der Magie - Regeln

Schule der Magie - Richtungen und die Berufe

Schule der Magie - bewerben Sie sich für die Ausbildung
Gebed

De revers

Corruptie en het boze oog

Voorspellingen

De spreuk
Feng Shui

Rituelen en ceremonies

Genezing

De droom interpretatie

Meer
Spreuken

Hekserij

Mythen en legenden

Mantra

Numerologie
Astrologie

De oproep van de geest

Waarzeggerij

Hypnose

Samenzweringen
Skype walerawwn
Der Meister Der Magie
Проверить PR и Тиц
De Magische school
+31 6 87 92 73 18‬
 
 
Wählen Sie den richtigen Weg...
Je houdt me.
Ik ben de Persoon die zal je echt helpen.
Je wilt je gezondheid, geld, Macht, en kracht om te voldoen aan de wensen. Online advies en antwoord op uw vragen.
Help mentale mondiaal niveau.
Ik help je in real-time

Ik kan met geesten en engelen te communiceren.
Ook helpen ze me om te voelen,,


Cash-Dreieck
Der Führer der Maskottchen
Das Geld
Maurische Kerze
Die Matrix Geld
Verschwörungen auf das Geld
Magnetische Schein
Business Magie
Verschwörungen auf das Glück
Der Schutz vor dem Ruin
Die Konkurrenz
Die Rückkehr der Schulden


Tekenen

Psychologie

Handlezen

Psychische

Huisdieren
Psychic Medium-Paragnost
Parapsycholoog  Geestenbezweerder
Vrede is iets wat eens verloren, maar zij zullen voor altijd blijven. En heb je een Kans. Het seychas.navesti en orde in het leven.
In deze grote wereld, die u tijdens de belangrijkste geserveerd worden en dus aan de welvaart en het welzijn
Magic Academy...
De Magische school is het werven van studenten
Van toepassing (collegegeld)

De oprichter van het project - de Tovenaar Aristarchus

De belangrijkste doelstellingen van Heldere School van Praktische Magie: het voorbereiden van de hoog opgeleide specialisten in diverse domeinen van de magie. Het tegengaan van de duistere krachten. Inclusief: zwarte tovenaars, demonen en duistere entiteiten. Magische onderzoek, kennis van de mysteries van het universum, de studie van de fysieke en subtiele werelden. De geestelijke ontwikkeling, de passage van karmische lessen, de definitie van het Doel en de zin van het leven
Tekenen

Psychologie

Handlezen

Psychische

Huisdieren
Extern geheugen van een Persoonlijke egregore
Valery Vinogradov
Extern geheugen -Persoonlijke egregore -


Ik schrijf veel over en het is tijd voor de massa ' s te nemen van deze kennis. Leren doe je eigen persoonlijke egregore. In de wereld zijn er slechts weinig mensen die dit kunnen doen, wonder en je leren om jezelf onsterfelijk in het geheugen van de mensheid. Dit is de reden waarom je op aarde kwam. Niet alleen om te eten van hamburgers.

Tegelijk vraag ik niet om te verleiden jezelf, goedkope projecten die beschikt om de cursus te kopen voor belachelijk geld. Een golf van fashion. Maar eigenlijk is het werken aan zichzelf, onder leiding van de man die het deed. Lees het hele artikel en leer je wat we bedoelen en wat is het verschil van de mythe van het 'echte' werk.

Persoonlijke egregore sinds haar oprichting als de Phoenix zullen leven en het externe geheugen van je bestaan in de wereld wanneer je fysieke lichaam loopt, ga je dood.
De aangemaakte domein kan houden geheugen en kennis, de kennis opgebouwd over een levensechte ervaring, alles wat je hebt gekregen wat ze geleerd hebben en het passeren van de overgang niet zullen oplossen in de vergetelheid geraakt. U hebt genoeg vermogen. Ja kracht met jullie zijn.

De meest interessante dingen die we doen op de cursus: hij is niet online hij alleen in uw aanwezigheid. En in plaats van de macht - heeft u een persoonlijke egregore. Nog belangrijker om te weten hoe precies dit te doen is niet genoeg . Nodig hebt om het goed te doen.

Dit is onze kennis. En dan is alle informatie opgeslagen en u zult niet alleen in staat om te communiceren en nieuwe ervaring. Dit is niet te vergelijken met niets. Dit is het coolste ding in de wereld van de energie-informatieve technologieën. De wereld heeft ons deze kans te missen dit onmogelijk.
Voor het maken van een persoonlijke egregore -extern geheugen hebt veel energie en geld. Dit plezier moet worden betaald voor een adequaat.

En u in staat zal zijn om de media van jezelf, je gevoelens en je geheugen en de mogelijkheid om voort te bouwen op de nieuwe ...
Te maken, zal het niet werken en praktijk hebben aangetoond praktisch onmogelijk. moeten we samen doen.

Je moet in dit leven tot een persoon, maar niet voor alle aanbidden u wordt voor de zwakken. Mensen zullen hebben om u te accepteren en te ondersteunen wat je doet. iemand zou kunnen nemen van het idee van u aanbidden miljoenen mensen - het is al beoefend in de wereld. U moet maken van een persoonlijke egregore, het externe geheugen element van het instrument van de collectieve intelligentie en interactie met de wereld .leven in twee werelden.

Mensen hou van jullie allemaal en al uw liefde en haat, aanvaarding of hoon -alles is energie. zij geven u, al je emoties en daarom zal je sterker maken .
U zal worden populair en beroemd, als vereist door de ziel. Alles is van u en u bent dat niet. Het is om deze reden dat we niet een nieuwe wereld creëren, en gebruiken wat we hebben.
Dit is het boeken van uw artikel op iemand anders bron. De populariteit en de promotie van deze bron. Het sociale netwerk.

De profs begrijpen wat het was over en streven naar het voorkomen van nieuwe bronnen. Dit u dan niet hoeft te voldoen aan de in het leven moet je je eigen server en heeft zijn eigen Speeltuin voor de creativiteit in de naam van uw leven in de menselijke wereld. Waar je deel uitmaakt van een universele wereld.

Egregore gebruik van magie alleen magiërs of magic met behulp van mages. De machtigen van deze wereld weten wat er is een spraak Mash externe onthoudt alles over wie is de interactie.

De egregore van de controle is altijd hoger dan de andere hiërarchieën .maar we zijn niet van plan om uit elkaar te halen de procedure verschilt naargelang de graad van energie. Het verhaal dat de coolste magiërs zijn niet het verhaal is het begrip van deze. Maar de één die een persoonlijke egregore kan een hogere goochelaar en te begrijpen niet alleen de hendels waarmee het een of ander mechanisme.
We weten vanuit kennis die magic is een krachtig ding en onthouden wat er staat in de Schriften smart . Alle dingen gegeven en ze begrijpen waar te gaan en waar te gaan is niet de moeite waard.

Om te bouwen van de hiërarchie en het verkennen van de reinheid van egregors niet de moeite waard, hij koesteren hun eer en zijn niet boos op ze zijn meer jaloers en bouwen van het gedrag, raadt hen als degene die leiding geeft aan het proces. Nu zullen we onderzoeken wie staat er op de trappen van het managen van mensen. Gregorienne patronen. Controle ' en die heeft een grote gefinancierde deel van degenen die de ondersteuning van deze lagen.

Volgens de mensen. Zij geregeld dus. En ik denk dat het goed is. Vervolgens laten we zien wat echt is. En dit begrip.

In de eerste plaats zijn zij, die heeft de grootste waardering voor de collectie pashby.
Gregorienne patronen. religieuze bekentenissen (4 basis - het Christendom, de Islam, het Boeddhisme, het Judaïsme, - en een veel extra en derivaten opgenomen);het principe van de sekte. De frankpledge. neem neem het niet letterlijk, het principe van de bouw van de cyclus egregorial laag. het voldoen aan de behoeften van de massa ' s.

Egregors laag egregorial leiders zorgde voor een persoonlijk egregore gebruik van de kennis die is opgedaan in het leerproces. Met behulp van de kennis van de mensen die hen hielpen doen. Persoonlijkheid wereld niveau over wat je weet bijna alles. De ondersteuning van hun ideeën. (Lenin, Hitler, Napoleon en anderen net als hen) als dragers van ideeën;

In de tweede plaats is egregorial laag van geld en de accumulatie

De egregor ' s laag - is de speler egregorial staat grondgebied. En het hangt allemaal af van de opstelling van de spelers op het veld. Indiening. Respect en ondersteuning van de leider van de staat.
De volgende fase is al iets dat komt in de lagen van de spelers, maar ze geloven dat ze de verkeerde spelers op en gebruik ze. De organisatie en de familie.
Het idee dat ze hebben in relatie tot de bodem kan verschillen hoe te helpen en te gebruiken. Evenwicht ideeën vrijwel niet te bestaan. Om de laag die geeft en neemt aan de slag in deze uitvoeringsvorm is meer geschikt, slechts een laag van de handel.
De tool van invloed op mensen, ze gebruiken de emotionele chantage en misleiding op vertrouwen. Gevoelens zoals geweten en de moraal en de waarden zijn waarden egregorial lagen voldoen aan deze of andere behoeften. Niet om het oplossen van hun problemen.

De instrumenten van de invloed en het vastleggen van het menselijk bewustzijn. De egregors werken aan het beheersen van de schouder en emoties. Niet van evenwicht en dus is het enige effect van de programmering.

Als we bouwen egregorial maken van cross-layer interactie met alle sleutels om egregor. En kleine systemen zijn hun rollen in de grote en de verwevenheid van de betrekkingen. Daarom biedt de overlevingskansen egregorial laag en de opslag van de energie van zowel de ene en van de andere schouder. Glazen contact er altijd en door hen te voeden met het idee op het principe van het toeval. De communicatie binnen egregorial de ring met anderen.

Tarief is op egregorial laag die kan absorberen die kleine en onderwerpt ze aan zijn egregorial logica. Wanneer u een extern geheugen, dit kan gemakkelijk gedaan worden. Om te absorberen en het bouwen van nieuwe gregorienne organismen.
De dominante structuur is de egregor, die in staat is om te absorberen van anderen.

Het is cruciaal om te begrijpen als je je voelen als een miljoen en je krijgt een miljoen. Je kan niet van invloed zijn op een grote structuur met minder energie dan iemand van de impact. Dit is duidelijk te zien bij gebouwd zal maken van een persoonlijke keuze en het bijhouden van het verschil. U zal vertrappen..
Het belangrijkste ding om te begrijpen als u geen persoonlijke egregore en heb je een magiër warlock hoewel de warlock is de drummer u bent nog steeds een marionet. Er is niet gratis.

Begrijpen en niet begrijpen van de hiërarchie, maar met de rechter-of de linkerkant en hoe het is en hoe het werkt. En hoe zou je het niet zijn geavanceerde chuvaka, je bent nog steeds niet hebben van een persoonlijke extern domein. Het externe geheugen is veranderd door de egregores, waarmee je zelfs nu niet samen. je bent altijd onder controle van de kant van grote structuren.

Gregorienne verbinding als de web wordt afgewisseld met knopen en klitten. alles is energie en informatie processen in actie. Het is als een spin . Een kleine advertentie op de service. Kom naar de cursus time management auteur en kan iedereen zien wie en wat u bent en wat uw idee. Emmers auteur Vinogradov V.

Web en de spin ..dan is er een moment dat hen verbindt.
Blijven kijken naar de egregore. Hoe werkt het egregore hij maakt en draagt de waarden die je dan genaaid in het bewustzijn en je begint ze te ondersteunen. De moraal in deze geopend tot gewerkt, en hij bleef te leven met je mee. Of een deel ervan. Locus. En dan vormde een verbinding, en ging hardlopen.
Egregors bent u met behulp van ingesloten informatie in uw bewustzijn de waarden en overtuigingen, principes en moraal. Ze creëren je werkelijkheid, de manier waarop het nu. Een mutatie van het bewustzijn.

Begrijp je nu wat is illusie en wat is werkelijkheid. Persoonlijke in het geheugen gemaakt van het eeuwige leven is. En de illusie is het eeuwige leven.
Weglopen van jezelf kan en zal nog resort om jezelf te begrijpen wat je hebt.

Met wie zou je gaan onder een laag krijg je toch alleen wat je verwacht te krijgen een informatie of energie door je bewustzijn. Dit kan ontsnappen uit aggregor maar hij zal vinden en zal het uitvoeren van de rol van de moeder of jolie of de rol van de beul. Heb je mensen die het niet hebben van een persoonlijke egregore en externe geheugen en je moet leren.

En dat je niet wilt weten dat u wilt om alles te krijgen en ze niet willen dat je om te geven omdat je een pathologische context, die bewustzijn dat niet wenst dit voor u en kan dus zij zijn sterker dan jij. Wanneer u een persoonlijke egregore kunt u gemakkelijk gebruik ze om te profiteren van zichzelf en van de macht van de egregor. Om ze te absorberen.
Ik specifiek deze uitweiding - je krijgt het idee. En de volledige betekenis van dit fenomeen als een persoonlijke egregore. Nooit deed het voor die mensen niet kon lopen in een mensenleven. En alle vorige levens .de mogelijkheid om het werk verscheen pas wanneer het bewustzijn is gevangen en nam de behoefte ontstaan.

Egregors worden alle gevlochten en onderling verbonden relaties en ze bijna niet meer te vechten. Ze denken anders en in de wereld van het denken vormen. Ze zijn meer jaloers. Ze nemen elkaar zoals bij een koe eet gras voor de kleinere. De koe is niet een blad van het gras in het midden van wat kapot is en vervolgens verwerkt met behulp van maagsap in iets anders, het is een schrijfproces en al.

De raider is bezorgd over wie pakt het alleen geen geld te krijgen aan hun behoeften te voldoen. Grote egregore egregore absorbeert weinig en weinig daarna verschijnen ze weer hersteld. de egregore niet gedood kunnen worden.

Dit is de opname in egregorial cyclus. Herhaling.
Iedereen die werkt op het gebied van magie en hekserij, en allen, die iets verkoopt of diensten die pomatti en WRIJVEN op het lichaam van een product. Zij u hook up-to-egregorial cyclus woorden. Het is tovenaars in de zakelijke ze communityone manier u kennis met het systeem en geef de opdracht om te vangen, ze zijn allemaal goed onderwezen en hen geleerd om te communiceren met de meest effectieve resultaat. U hier mijn lieve en leerde hoe je de egregore.

Dit is in de volksmond heet de vijfde kracht.

Wanneer u persoonlijke kracht. Persoonlijke egregore. Speciale aandacht wordt besteed aan het verwijderen van haken en aanwijzingen die trekt de egregore. Het is uw overtuiging en het principe is opgelegd ' en genaaid in het bewustzijn en gebruik. U zal worden vrijgesteld en worden gratis. En om het bewust omgaan met de wereld van het denken vormen voor veranderingen en het creëren van ruimte voor je leven en om de overgang te maken . Extern geheugen zal helpen.
De overwinning is de bestemming van de sterke.
De overwinning op alle kosten voor de zwakken.
Onze overwinning is slechts een overwinning. Het resultaat en al.

Van egregorial structuren met persoonlijke macht, krijgen we de informatie die we nodig hebben voor het verwerken van taken in het hier en nu. Dit geeft ons de mogelijkheid en de kans verhoogt honderd keer. Om te krijgen wat we gepland. En alle

Alle informatie is open voor ons en we krijgen respectievelijk, en de energie en ondersteuning. probeert te verwijderen uit de Algemene bekendheid van informatie over u zoals een beetje over die niet in overeenstemming is met uw mening over je. Bijvoorbeeld ... dit is in de praktijk. Hoe te verwijderen en wijzigen. Markeer.

Van egregorial laag die u kunt vangen een veel disk-imaging. En om te begrijpen wat een bepaalde gebeurtenis niet plaatsvindt. Magiërs kunnen doen, omdat ze direct werken met en voor gereed geld verwijderen van iets dat je stoort .

Zal een sterkere magiër. Maar om te betalen voor de cursus nog steeds hebben. Dit is duur als het is om te rijden in een auto van de russische makelij en een levensduur van dromen over Porsche. Of heb vloot van alle modellen van Porsche en na te denken over een nieuw model dat net uit, en snel te kopen en mezelf in de werf en te zeggen dat er iets nieuws voor mij.

U kunt een persoonlijke egregore extern geheugen. Een eigen domein en kan ook worden gebruikt egregorial omgeving en geef de nodige informatie. Om te veranderen welke is wat het moet zijn. Maar meer energie duur te wijzigen anderen dan de laag die gemakkelijk communiceert met hen en controles, informatie en vertelt ze dezelfde taal. Waar is uw garantie dat het niet hebben van zijn eigen contact met u dan met hen zal hij niet terug te rollen op de achterzijde.
Dat de ene, die zal met u daarna om te praten over het leven is sterker en zal niet absorberen.
Je hebt geen persoonlijke egregore. Je kunt niet alles doen.

Het is goed dat u nu ondersteunt laag dan kunt u zich afmelden en vervolgens tranen en snot. En waar te gaan naar de tovenaar. Nee daar zijn we niet gaan, daar zult u bedrogen worden en zal het geld en jammer. En dan volgt het pad van de geleiders. Oma en daar waar er geen geld voor. Eerlijk gezegd alles wat je begeven op de weg en niet de zorg over de toekomst en alle egregore u hebt gegeten.

En degenen die een persoonlijke egregore gemakkelijk en houd het volume en de kracht, en alles en krijgen ze belangrijk in hun leven. Gratis.

Die je zelf kunt maken op iemand anders zijn media -egregorial laag. In het geloof. Maar is er enige garantie dat de volgende incarnatie van uw eigen vervoerder zal niet worden opgenomen door andere, meer krachtige Egregors.? Er is geen garantie dat je zal worden uitgebreid weer. En hier is de garantie dat slecht, dat het gewoon is.
Geen garantie, vooral omdat dit gebeurt de hele tijd.

Bijvoorbeeld, je gebruikt om te leven in overvloed praten we over het geheugen , en heeft er informatie over zichzelf die de welvaart en het leven op de Olympus is een natuurlijke zaak voor u. Je hele leven gehouden deze positie en vochten met degenen die probeerden om het te veroveren, en alles bij elkaar te houden, en vermenigvuldigd. Het was in het geheugen gebleven. De matrix van de ziel herinnert zich alles.

U dacht dat het altijd zal worden. Maar komt er weer aan u werden geboren -belichaamd in de volgende incarnatie vind je jezelf in een gezin bijvoorbeeld baptistov vanaf de geboorte van welke stations je te lijden aan het idee.

Maar de beperkingen van je huidige bewustzijn je scheur in stukken.
Uw weerstand van deze laag is duidelijk. en de mensen proberen op alle manieren te veroveren. Te breken. En iedereen zegt hij is niet van deze wereld is hij te werken. En als hij niet als deze, zodat hij ...
Je geest weet hoe het moet en gaat op zoek naar een manier om te bewijzen en als hij zich realiseert wat dit moet niet het begint te lijken op zijn manier en op zoek naar jezelf. Maar de informatie die al uit de weg.

Want dat is wat de persoonlijke egregore en wordt gebouwd opnieuw met bewustzijn en vaardigheid. Gerestaureerd en informatie en alles wat je hebt gebouwd en gemaakt blijft in een stuk, want er is meer energie en er is ondersteuning van egregors. Dit is belangrijk.

Je geest is niet dom, weet wat te zoeken voor jezelf ben je al hier en bloeide, was het actief proberen om alles te doen wat mogelijk is om precies te vinden van de informatie en het moet hier in de lagen van je bewustzijn en hun sporen achtergelaten.

Maar zelfs dat je gewoon niet weet wat de oudere broer al nam de zorg van u gewist en dat allemaal veranderd je gedrag en verwachtingen in het voordeel van zijn laag. Aten al het oude mannen in het Vaticaan, of confesse waartoe je behoorde of een andere denominatie die hij diende. Het is belangrijk voor hen om alles wissen om vervolgens je begon met hen op te bouwen weer.
In de praktijk zie je hoe deze lagen werken en hoe u vrijheid geven en die te gebruiken.
Zie je live in Rusland en je bent aangetrokken tot de bergen of aan de zee. Geheugen sleurt je terug waar je was erg goed en er zijn ankers voor die het kunnen aangaan, en om te herstellen van die staat. Dat klopt. Daar kunt u alle gaf.

Denk na over hoe de wereld in heeft gevonden dit virus en hoe het gemaakt heeft, alle wijzigingen aan het systeem van het leven. Als gedood is niet waar. Degenen die niet hun idee van het zendingswerk van XIX-XX eeuw was voor niets? Het is hetzelfde. Niet de wereld van het bewustzijn en de vrijheid van de mens.

Het is goed dat u nog steeds de kracht hebben om opnieuw geboren te worden en het geluk lachte je. De gecumuleerde power genoeg was weer geïncarneerd. Kom je voor de ervaring, dus neem het mee en geef jezelf de vrijheid van het bewustzijn en de wereld veranderen. Ga niet in conflict met de monster uitgegroeid tot een kracht die in staat zijn om het systeem te veranderen. Het is geen bluf, het is waar dat iedereen angsten om te horen. Het is van u.

De kracht vinden om mezelf te accepteren en om een akte ter wille van wat je hier kwam voor wat macht te vergaren. Maak voor jezelf een kracht in de buitenwereld. Persoonlijke egregore en vervolgens het leren en werken in de samenleving en om een verandering in als u nodig hebt. Wie mag zich tot onsterfelijkheid. Zal later terug en niet helemaal opnieuw te beginnen .

U kunt alles doen wat beter dan de tovenaars zijn niet het Paradijs is dat ze bieden -zij weten dat er geen noodzaak om te gaan. Ze hebben hun domein en uitgebreid bewustzijn met behulp van deze tool kunnen ze gemakkelijk op te maken gregorienne projectie en een ruimte die niet zou worden gevangen in het net van de menselijke hartstochten en ondeugden. Ze zijn daarboven.
De menselijke hebzucht en de noodzaak om te voldoen aan hun basest nodig heeft , is de emotionele banden die altijd meer is blootgesteld. Emotionele gehechtheid is een krachtige tool van invloed op het menselijk bewustzijn door alle gemaakt door de Egregore. Behoeften. Ze zijn levendiger. Emotioneel gekleurd.

Het maken van een persoonlijke egregore je los te maken van bindingen en verlangens opgelegd van alle valse gedachte vormen, bouw het systeem op hun eigen in de hoogoven gemaakt die u brengt in uw persoonlijke ruimte. Wat je werkelijk wilt.
je hebt een unieke kans om verder te gaan dan het kader en de grenzen voor collectieve intelligentie.

In en beschermde de Egregore we slaan alle informatie en energie in te hameren. Het enige dat u hoeft te werken om ervaring op te doen onveranderd zal blijven, en alleen degenen die werkte hard aan zijn persoonlijkheid en heeft zijn eigen gezicht zal voor eeuwig blijven.

En elke keer als ik afval zal mijn leven te zoeken voor jezelf loopt op een ander domein in dat u zijn voorgeschreven als niet een persoon, en als materiaal voor gebruik. Het is allemaal in het verleden heb gelezen elk wat is het externe geheugen en wat is een persoonlijke egregore. In eenvoudige russische taal en alles is duidelijk .

Nodig hebt om een persoonlijke egregore en een geheugen
We hebben om te gaan en ervaring op te doen of je te laat.
.
Zoals het lied
Ergens in mijn volgende leven word ik een kat.
Wil je een kat ?

Wij staan voor u klaar op de volgende cursus te maken van een persoonlijke egregore© Copyright: Valery Vinogradov, 2015
Het certificaat van publicatie Nr 215062400993
Magische hulp
Der Meister
Der Magie
Overleg met een

Mage Aristarchus

Gebruik maken van Gratis bellen naar de website