Schule der Magie - Allgemeine Informationen

Schule der Magie - Wie ist die Ausbildung

Schule der Magie - Regeln

Schule der Magie - Richtungen und die Berufe

Schule der Magie - bewerben Sie sich für die Ausbildung
Gebed

De revers

Corruptie en het boze oog

Voorspellingen

De spreuk
Feng Shui

Rituelen en ceremonies

Genezing

De droom interpretatie

Meer
Spreuken

Hekserij

Mythen en legenden

Mantra

Numerologie
Astrologie

De oproep van de geest

Waarzeggerij

Hypnose

Samenzweringen
Skype walerawwn
Der Meister Der Magie
Проверить PR и Тиц
De Magische school
+31 6 87 92 73 18‬
 
 
Wählen Sie den richtigen Weg...
Je houdt me.
Ik ben de Persoon die zal je echt helpen.
Je wilt je gezondheid, geld, Macht, en kracht om te voldoen aan de wensen. Online advies en antwoord op uw vragen.
Help mentale mondiaal niveau.
Ik help je in real-time

Ik kan met geesten en engelen te communiceren.
Ook helpen ze me om te voelen,,


Cash-Dreieck
Der Führer der Maskottchen
Das Geld
Maurische Kerze
Die Matrix Geld
Verschwörungen auf das Geld
Magnetische Schein
Business Magie
Verschwörungen auf das Glück
Der Schutz vor dem Ruin
Die Konkurrenz
Die Rückkehr der Schulden


Psychic Medium-Paragnost
Parapsycholoog  Geestenbezweerder
Vrede is iets wat eens verloren, maar zij zullen voor altijd blijven. En heb je een Kans. Het seychas.navesti en orde in het leven.
In deze grote wereld, die u tijdens de belangrijkste geserveerd worden en dus aan de welvaart en het welzijn
Magic Aristarchus
Dit is wat je nodig hebt in het leven online-raadpleging
+31 6 87 92 73 18
Magic Academy...
School Van Magie

De Magische school is het werven van studenten
Van toepassing (collegegeld)

De oprichter van het project - de Tovenaar en Aristarchus.

De belangrijkste doelstellingen van de School "Academie van succes" Praktische Licht Magie: het voorbereiden van de hoog opgeleide specialisten in diverse domeinen van de magie. Het tegengaan van de duistere krachten. Inclusief: zwarte tovenaars, demonen en duistere entiteiten. Magische onderzoek, kennis van de mysteries van het universum, de studie van de fysieke en subtiele werelden. De geestelijke ontwikkeling, de passage van karmische lessen, de definitie van het Doel en de zin van het leven.

De opleiding in de School van Magie, het gaat als volgt:

De aanvrager voldaan met het schoolreglement van de School, van toepassing voor de opleiding en wordt geïnterviewd. Na de succesvolle interview, de aanvrager zal worden bijgeschreven op de Algemene gang van magie en krijgt de titel van neophyte. De duur van de cursus is het totaal van magie hangt af van de capaciteit en de ijver van de student. De gemiddelde duur is ongeveer een jaar.

Na toelating tot de School van Praktische Licht Magie, de student krijgt toegang tot het privé forum van de leerlingen van de School, waar hij misschien te bespreken met andere studenten hun voortgang, ervaringen te delen en vragen te stellen.

Op maandag, in de avond, de student ontvangt de lezing en de praktische opdracht voor de week. Student lezing, zich te onttrekken aan de ontvangst en het stellen van vragen. Hij dagelijks voert een praktische taak, aan het eind van de week, aldus het rapport. Volgens de resultaten, de student of verzonden naar de volgende les, ofwel een extra taak.

Van tijd tot tijd, met studenten, het houden van online seminars, waar de studenten kunnen on-line, vragen te stellen en ervaringen te delen met elkaar.

Na succesvolle afronding van de opleiding in het Algemeen de magie, de ontdekker gaat het examen. Volgens de resultaten van het examen als een succesvolle afronding ontvangt de titel van de leerling kan worden ingeschreven op een cursus voor gevorderden magie. Het is geïndividualiseerd. Ongeveer drie maanden tot een half jaar.

Bij de advanced magic cursus wordt de student op perfectioneert praktische vaardigheden en verdiept de kennis en kiest zijn magische specialisatie. Aan het einde van de advanced cursus van de magie, de leerling is klaar voor het examen voor de rangschikking van de adept en de keuze van de specialisatie. Verder zal de training plaatsvinden individueel gekozen door de magische specialiteit.


Groeien in de Magic Academy - en veel Geluk
De Magische school is het werven van studenten
Van toepassing (collegegeld)

De oprichter van het project - de Tovenaar Aristarchus

De belangrijkste doelstellingen van Heldere School van Praktische Magie: het voorbereiden van de hoog opgeleide specialisten in diverse domeinen van de magie. Het tegengaan van de duistere krachten. Inclusief: zwarte tovenaars, demonen en duistere entiteiten. Magische onderzoek, kennis van de mysteries van het universum, de studie van de fysieke en subtiele werelden. De geestelijke ontwikkeling, de passage van karmische lessen, de definitie van het Doel en de zin van het leven
Magische hulp
Overleg met een

Mage Aristarchus

Gebruik maken van Gratis bellen naar de website
Der Meister
Der Magie